El Teatre Fortuny acollirà un concert de gospel solidari organitzat per la Fundació Noèlia

La Fundació Noèlia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita per dèficit de col·lagen VI, amb el suport de la regidoria de Benestar Social, organitzen un concert solidari de gospel a càrrec de la Coro Gospel Living Water. El grup està format per prop de cinquanta persones procedents de Madrid que s’han ofert a realitzar aquest concert, que serà al Teatr e Fortuny aquest dissabte 11 de gener a les 19:00 h.

La Fundació Noèlia ha aconseguit obrir noves línies d’investigació i també ha donat continuïtat en d’altres que estaven aturades o que no tenien finançament, com per exemple Història Natural, diagnòstic i tractament de les distròfies musculars per dèficit de col·lagen VI de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona o l’estudi de teràpia gènica en fase preclínica mitjançant “salt d’Exó” per mutacions intròniques de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units, juntament amb la University College London.

Les entrades per al concert de gospel tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Fortuny www.teatrefortuny.cat o directament a la taquilla.

PUBLICITAT