El doctor Mateu Huguet Recasens ha estat nomenat, director en funcions de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

El doctor Mateu Huguet Recasens va estar nomenat, ahir dijous director en funcions de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus pel Consell d’Administració del Grup Salut. Mateu Huguet es llicenciat en medicina i cirurgia general, doctor en medicina per la Universitat de Barcelona i diplomat en gestió hospitalària per Esade.

L’Escola d’Emprenedoria de REDESSA reprèn la seva activitat amb l’inici d’un nou curs del programa d’acompanyament a l’emprenedor. Aquest programa s’estructura en set sessions centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l’hora de crear un negoci. La primera sessió, que tindrà lloc el pròxim 19 de setembre, tractarà la idea de negoci i les habilitats per transmetre-la a clients i col·laboradors.

Dimecres 19 de setembre el Castell del Paborde de la Selva del Camp acollirà de 9 a 14 h la primera Jornada sobre l’ocupabilitat dels col·lectius en sector de vulnerabilitat, organitzada per CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp, juntament amb Tarragona Impulsa (Tarragona), Vallsgenera (Valls), IDETSA (Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant), ConcaActiva (Montblanc) i Mas Carandell. la trobada acollirà la presentació de la Declaració Cessetània i vol impulsar l’aliança necessària entre el tercer sector social, el cooperativisme i l’administració local.

El dia 14 de setembre a les 21.00 h, a La Palma, se celebrarà la Mostra de Claqué d’Aquí, on professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.

PUBLICITAT