El CNL de l‘Àrea de Reus se suma a l’Any Brossa

El Centre de Normalització Lingüística de Reus (CNL) es bolca entre maig i juliol en la commemoració de l’Any Brossa. Per donar a conèixer la figura i l’obra d’aquest poeta avantguardista, els alumnes poden veure al Mas Vilanova, seu del CNL, una petita exposició de poemes visuals, entre els quals hi ha una desena de reproduccions de diversos poemes objecte.
També s’ha proposat a l’alumnat i als participants en el Voluntariat per la Llengua participar en el concurs de poesia visual Fes Art. En aquest concurs hi haurà dos premis: un d’atorgat per un jurat popular i un altre, per un jurat professional. 7. El jurat popular serà el públic assistent a la festa de final de curs, que es farà al Mas Vilanova el 2 de juliol de 2019.
Els premis, tant el que atorga el jurat professional com el que atorga el jurat popular, seran una matrícula gratuïta per a un curs de català del CNL i un lot de productes cedits per establiments col·laboradors en el Voluntariat per la llengua: Batabat, holaMOBI Reus, Forn Sistaré, Llibreria Gaudí, Forns Enrich, Pastisseria Caelles, Juguettos i Forn Pastisseria Mas Vilanova.

Parlem amb la directora delCNL de l’Àrea de Reus, Anna Saperas

PUBLICITAT