#BaixCampInfo: Carles Pellicer, es presentarà a les eleccions amb la marca Junts per Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim maig amb la marca Junts per Reus. Segons el batlle de la ciutat, es tracta d’una “marca paraigua”, que pretén ser capaç de seduir persones de diferents sensibilitats socials i polítiques. “Quan a Reus hem anat junts hem estat imparables”, ha dit Pellicer, que ha remarcat el seu treball, des d’alcaldia, en favor de “la convivència i el diàleg”.

Amb motiu de la celebració d’Eleccions Generals el proper 28 d’abril, es posa en coneixement general que els dies laborables dins termini comprés entre l’11 i el 18 de març, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens electoral que ha estat tancat a data 01/01/2019 i que inclou els moviments padronals fets fins el 28/12/2018. La consulta es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa del Palau Municipal (Pl. Mercadal, 1).

Àngel Xifré considera cabdal la remodelació de la T-3231 pel nucli d’Almoster. La nova carretera que unirà els municipis d’Almoster i la Selva del Camp preveu una inversió de prop de 5MILL EUR i deixarà l’actual T-3231 com a un vial de servei.

Miami Platja celebra Sant Josep amb més de 20 actes. La Festa Major de Sant Josep es celebrarà del 15 al 19 de març. I tindrà com a gran novetat una calçotada popular i la presentació de la mascota infantil del municipi.

 

PUBLICITAT