#BaixCampInfo: Una subvenció total de 75.000 euros a cinc municipis la connexió wifi

La construcció d’una nova piscina municipal coberta a la zona sud de la ciutat és una de les assignatures pendents que el govern vol emprendre immediatament. La demanda sorgeix de la primera fase de redacció del Mapa d’Instal.lacions Esportives del Municipi

La Unió Europea (UE) ha atorgat una subvenció total de 75.000 euros a cinc municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre perquè instal·lin punts de connexió wifi d’accés gratuït. Falset, la Fatarella, Riudoms, Torredembarra i Villalba dels Arcs rebran aquestes aportacions després d’haver estat escollits en la primera convocatòria de la iniciativa WiFi4EU, que ofereix finançament als ajuntaments i entitats locals per a les instal·lacions. Cadascun d’aquests municipis rebrà 15.000 euros per zones de connexió a internet en espais públics com ara els edificis del consistori, biblioteques, museus, pacs o places.

Noemí Llauradó i Jordi Cervera, portaveus, respectivament, d’ERC i Ara Reus, critiquen, en diferent mesura, la interlocutòria judicial que manté oberta la causa contra ells com a presumptes autors d’un delicte d’incitació a l’odi.

PUBLICITAT