#BaixCampInfo: Una empresa d’atenció telefònica s’instal·la a Reus amb 150 llocs de treball

Una empresa dedicada a l’atenció telefònica crea més de 150 llocs de treball a Reus. La companyia Unitono, que centralitza trucades de multinacionals espanyoles de sectors com la telefonia o l’energia, entre d’altres, s’ubica al polígon Tecnoparc. Els seus directius asseguren que és el primer centre d’aquestes característiques que posa en marxa a Catalunya, amb voluntat de consolidar la seva presència al país. L’empresa garanteix que en poc temps la plantilla creixerà a les 200 persones. De moment, ja s’està acabant de formar el personal contractat a les instal·lacions, propietat de Redessa, on s’ha ubicat la seu, en unes oficines d’uns 750 metres quadrats de superfície. L’activitat arrencarà en una setmana.
Després que fa gairebé mig any la CUP es presentés a la Selva com a nucli de suport per treballar en la creació de nous espais de participació ciutadana, la formació ha anunciat que fa un pas endavant i decideix concórrer als comicis municipals del pròxim 26 de maig.
La regidoria de Formació de l’Ajuntament de Riudoms tancarà avui el cicle de tallers sobre alimentació ‘Parlem, Cuinem i Tastem’ amb un cara a cara culinari entre l’experta en nutrició i conductora del curs, Rosa Albaladejo, i el cuiner i sotsdirector del Mas Passamaner, Salvador Gras. El cicle que ha consistit en tres sessions celebra el seu taller final demà 26 de març a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, número 2, de Riudoms, a les 5 de la tarda.

PUBLICITAT