#BaixCampInfo: Un home de mitjana edat i veí de Reus va ser detingut acusat d’un delicte d’agressió sexual

Divendres passat, 9 de novembre, un home de mitjana edat i veí de Reus va ser detingut acusat d’un delicte d’agressió sexual amb intimidació. L’home, presumptament, va abusar d’un nen de 12 anys al carrer Camí de l’Aiguanova, a la capital del Baix Camp.

El director de l’Oficina dels Drets Civils i Polítics (ODCP), Adam Majó, veu amb “preocupació” la proliferació d’agressions protagonitzades per grups d’ultradreta. El nou organisme impulsat pel Govern es presentava ahir a Tarragona.

Pilar Flamenco serà la nova Secretària General de Podem a Reus. Flamenco ha estat escollida amb un total de 57 vots, una xifra que ha representat el 100% dels sufragis.

Els Tions de Nadal s’han amagat pels boscos de tot Catalunya! Vine a buscar el teu amb l’ajuda d’un mapa i les coordenades GPS al mòbil!!. Aquest dissabte al Castell d’Escornalbou.

El proper dissabte 24 de novembre arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus, a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglésies, amb diverses propostes culturals al voltant de la rumba i amb un gran concert que estarà protagonitzat pels grups Aires de rumba (components de Sabor de Gràcia) i Triampa.

PUBLICITAT