#BaixCampInfo: ‘Tu Tries’ a Montbrió del Camp

Els pressupostos participatius de Montbrió del Camp arriben a la seva fase final. “Tu Tries”, la campanya d’elecció dels pressupostos participatius de Montbrió del Camp ja té les 11 iniciatives finalistes. Tot després de varies fases on s’han anat descartat les 194 propostes inicials. D’aquestes se’n van seleccionar 63 en la primera votació. Les 289 persones que hi van participar en podien escollir tres i les onze més votades.

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs de remodelació i millora del parc d’Àngel Guimerà, una proposta fruit del procés dels Pressupostos participatius 2018 que va resultar escollida en la categoria de Petits projectes amb un pressupost aproximat de 45.000 euros.

Amb l’arribada de la Setmana Santa, l’Agència de Promoció de Ciutat intensifica la seva activitat promocional oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per a aquests dies de vacances i modifica i amplia les visites i els horaris per tal de facilitar al màxim el moviment turístic d’aquest període vacacional.

La jornada de màrqueting digital Ficommerce va convocar ahir a més de 400 persones, tots ells estudiants i professionals dedicats al màrqueting digital. El Clúster TIC, firaReus i ESIC organitzen aquesta sessió que es va desenvolupar ahir durant tot el dia.

Un total de 119 parades, 7 més que l’any passat, participaran enguany a la Diada de Sant Jordi i es repartiran entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant. Un cop finalitzat el termini per presentar les sol·licituds per muntar un estand, hi haurà 11 floristeries, 13 llibreries, 95 entitats.

Castells per Sant Jordi a Riudoms. En marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Riudoms ha programat una jornada castellera amb tres de les colles de més renom al territori: la Colla Vella dels Xiquets de Valls; la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT