#BaixCampInfo: Tot per les municipals

L’alternativa és  ‘leitmotiv’ de la candidatura de la CUP Reus per les eleccions municipals del 26 de maig. La formació independentista va presentar la seva candidatura aquest divendres, a la Sala Santa Llúcia de Reus. El grup municipal va donar a conèixer a cadascuna de les persones que formen part la Candidatura d’Unitat Popular a la capital del Baix Camp. La cap de llista de la CUP Reus, Marta Llorens, va remarcar que «volen portar l’alternativa a l’Ajuntament de Reus», un concepte es va anar repetint al llarg de la presentació en una sala plena d’assistents.

En Comú Podem Reus va presentar el dissabte la seva candidatura a les pròximes eleccions del 26M.  L’acte va tenir la intervenció del diputat al Congrés Joan Mena i la diputada d’En Comú Podem al Parlament, Yolanda Lopez, que han recordat que el passat 28 d’abril “vam aturar l’extrema dreta, però això no és suficient per a un PSOE poruc, la cap de llista d’ ECP a Reus, Pilar Flamenco va dir que “ningú més que la gent d’en Comú Podem estimarà a Reus a través de la lluita feminista que impregna totes les propostes programàtiques d’En Comú Podem Reus”. La presentació es va fer a la plaça de l’Antic Velòdrom.

El papa Francesc ha nomenat el dissabte el capellà Joan Planellas com a nou arquebisbe de Tarragona en substitució de Jaume Pujol, que va presentar al febrer la seva renúncia en fer el 75 anys, com marca el codi de dret canònic. . Planellas és rector de Jafre, Garrigoles, Colomers, Foixà, Rupià i la Sala, administrador parroquial de la Tallada d’Empordà o Marenyà i, des del 2015, és degà de la Facultat de Teologia de Catalunya.

Els germans Ballester Valveny (categoria Afeccionats Rosa Estàndard), Ramon Fonts Solé (categoria Afeccionats Poliandres) i Cori Fonts Capdevila (Categoria Afeccionats Miniatures) han estat els guanyadors del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus, organitzat pel Centre de Lectura de Reus. L’exposició es pot visitar encara avui 6 de maig. El Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura és el més antic d’aquestes característiques que se celebra a Catalunya i s’organitza amb l’objectiu de promoure els valors artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus, que és la rosa.

El grup Xou júnior de patinatge artístic del Reus Deportiu revalida l’europeu per tercera temporada consecutiva. Les roig-i-negres firmen una temporada brillant amb la consecució de la triple corona: campionat català, estatal i europeu.

PUBLICITAT