#BaixCampInfo: Torna una nova edició de la ‘Reus Viu el Vi’

Del divendres 7 al diumenge 9 de juny es celebrarà, al recinte de la Plaça de la Llibertat, la Reus Viu el Vi 2019, l’onzena edició de la fira dels vins de les Denominacions d’Origen de l’àmbit de la Cambra de Comerç de Reus. Un certamen que va néixer amb l’objectiu de posar en valor la bona feina de les DDOO del territori, i prestigiant la trajectòria dels cellers que treballen sota el paraigua dels diversos Consells Reguladors. En aquesta ocasió el visitant podrà conèixer la realitat d’una quarantena de cellers que presentaran, a la fira, més de 160 referències

Com ja va succeir l’any passat la Reus Viu el Vi tindrà una especial atenció a l’hora de posar en valor els productors del vermut de Reus que estaran concentrats en un mateix espai, al costat nord de la plaça.

La candidata d’ERC a Reus, Noemí Llauradó, vol tenir l’alcaldia de la ciutat durant els pròxims quatre anys. Creu que la crescuda històrica en vots de la formació, que ha passat de 2 a 6 regidors, els avala per liderar un nou govern i també l’alcaldia. Llauradó es planteja dos possibles “escenaris” de pactes: un front independentista, amb JuntsxReus i la CUP, o un d’esquerres, amb el PSC i la CUP. Davant les reticències del partit a nivell nacional sobre aliances amb els socialistes, Llauradó respon que “exploren” aquesta via i que la prioritat és bastir “un govern republicà i independentista”.

Comencen les obres de l’Avinguda Font Vella a Botarell. Aquestes modificacions consisteixen en l’empedrat de la part del davant de la Font i després es procedirà en l’asfaltat des de la rotonda que es situa des de la carretera de les Borges fins a l’entrada de la zona esportiva del municipi, les modificacions es fan en motiu de millorar la plaça del poble que no s’havia modificat el paviment des del 1980.

El regidor d’Esports en funcions, Jordi Cervera; i el director de la Volta Ciclista a la província de Tarragona, Joan Carles Ferran, la van presentar ahir dimecres la volta, enguany  amb més de 210 participants distribuïts en una trentena d’equips

Recordem que la Volta Ciclista de la província de Tarragona és la més antiga cursa per etapes de l’estat espanyol i la tercera d’Europa, només superada pel Tour de França i la Volta a Bèlgica. Enguany arriba a la 57a edició, els dies 15 i 16 de juny, amb la disputa de tres etapes.

 

PUBLICITAT