#BaixCampInfo: Tarragona i Reus exigeixen a Foment que executi l’acord territorial ferroviari

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, han reclamat aquest dijous al Ministeri de Foment que faci costat al territori i executi l’acord ferroviari signat amb el Govern i els alcaldes de Salou, Cambrils i Vila-seca. Després de reunir-se a l’Ajuntament de Tarragona, els dos batlles han explicat que volen reunir-se amb el ministre i amb la resta d’agents implicats perquè l’executiu espanyol expliciti el seu compromís amb el mapa consensuat al Camp de Tarragona.

El cicle musical de petit format en espais singulars, el Vermusic 2018, tancarà aquest dissabte 1 de desembre la seva segona edició amb el concert del compositor i guitarrista flamenc Juan Gómez ‘Chicuelo’; que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al Centre d’Art Cal Massó.

L’escola Conservatori de Música de Reus i la banda Al Kamandjati Ensemble amb Cordes del Món, organitzen un concert solidari amb motiu de la campanya «Palestina Batega». El Bravium Teatre de Reus serà l’encarregat d’acollir aquest concert que es durà a terme avui divendres, a les 19 hores.

PUBLICITAT