#BaixCampInfo: S’han acabat les festes

El passeig de Misericòrdia s’ompler de festa amb la Baixada del Seguici Festiu al matí i la tarda vespre amb el Ball de Diables de Reus, s’ha acabat la jornada amb l’espectacular Carritillada i un piromusical que ha fet les delícies de la munió de gent que s’ha concentrat a la plaça del Santuari.

Un motorista ha estat ferit després de patir un accident la matinada d’aquest dimarts mentre circulava per l’autovia A-7 al seu pas per Cambrils. L’accident s’ha produït pocs minuts abans de les sis del matí al punt quilomètric número 1.147,5 d’aquesta via. El motorista ha quedat ferit de caràcter moderat mentre que els altres implicats han quedat il·lesos.

L’ONG animalista Nova Eucària ha demanat al jutjat d’instrucció número 3 de Reus que li concedeixi la tutela de la gossa que va mossegar el penis d’un home a la capital del Baix Camp. Els fets van ocórrer la matinada del 12 de setembre al carrer Sant Joan. Segons l’entitat, la Kiara es va defensar amb una mossegada del cop que li havia propinat un veí de Reus.

El proper dissabte 29 de setembre, a les 19.30 hores, es procedirà al descobriment de la placa de l’avinguda Primer d’Octubre, complint amb l’acord de Ple Municipal adoptat per unanimitat el proppassat mes de març. La cerimònia tindrà lloc a la confluència d’aquesta avinguda amb la plaça Arnau de Palomar i anirà acompanyada de música i de parlaments dels representants electes municipals.

PUBLICITAT