#BaixCampInfo: Sergi Pedret, serà el substitut del fins ara alcalde de Riudoms

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, posa en marxa la campanya “Reus, ciutat d’acollida”, de difusió i sensibilització per a la inclusió de les persones refugiades. Com a ciutat d’acollida, Reus s’ha compromès a defensar el dret d’asil i realitzarà un cicle de xerrades i exposicions per aproximar la realitat de l’asil a la ciutadania.

Fins a l’1 de novembre, Reus Transport ofereix un servei d’autobús específic que connecta el centre de la ciutat amb el Cementiri. Amb la Línia 35 Servei especial Tots Sants serà més accessible arribar al Cementiri amb transport públic des del centre de la ciutat durant aquests dies de major afluència de gent. El servei extraordinari se suma al de la línia 32 que habitualment ja fa el servei al cementiri. L’1 de novembre, Tots Sants, la línia 35 serà gratuïta i iniciarà el servei a les 8:52h i el finalitzarà a les 19:00 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Avui dimecres a les 12 del migdia, hi haurà una roda de premsa a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària a la qual assistiran el conseller de Territori, Damià Calvet; Josep Andreu, l’encara president del Port i Josep Maria Cruset, vicepresident de la Diputació i futura màxima autoritat del Port, el regidor de Servies Públics de l’ajuntament de Riudoms, Sergi Pedret, serà el substitut del fins ara alcalde de la població.

 

PUBLICITAT