#BaixCampInfo: Sergi Pedret elegit alcalde de Riudoms

La província de Tarragona ha tornat a demostrar la seva solidaritat durant el Gran Recapte que ha tingut lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Els ciutadans han respost a la crida del Banc dels Aliments i, a falta del recompte final, s’estima que es superaran els 500.000 quilos d’aliments a la província. En el cas de les Terres de l’Ebre també s’estima que es superaran els 80.000 Kg d’aliments. Més de 4.500 voluntaris han col·laborat de divendres a dissabte en el Gran Recapte d’Aliments de alimentsts a casa nostra.
Sergi Pedret elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms. El regidor ja exercia l’alcaldia en funcions des del passat 21 de novembre. Pedret ha desitjat que el seu mandat serveixi ‘per fer un poble junts, transformant les mancances en oportunitats’.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà el proper dimecres 5 de desembre la primera reunió de la Taula del Siurana-Riudecanyes a la delegació de la Generalitat a Tarragona. La trobada respon al compromís del Govern amb les noves polítiques de l’aigua i vol ser un “espai de diàleg obert i compartit” per resoldre les problemàtiques que afecten la conca Siurana-Riudecanyes.

PUBLICITAT