#BaixCampInfo: Salou sol·licitarà la declaració de zona catastròfica

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Reus Deportiu han signat un acord de col·laboració que permet gaudir als col·legiats i col·legiades de matrícula gratuïta i descomptes especials. El Reus Deportiu es compromet a través d’aquest conveni a oferir de manera gratuïta la matrícula de la quota d’inscripció de soci a persones col·legiades, precol·legiades i/o treballadors del Col·legi que ho sol·licitin de forma expressa, posant-se directament en contacte amb l’entitat. Per beneficiar-se d’aquestes condicions, els interessats hauran d’acreditar la seva condició presentant el seu carnet col·legial.
Un estudi desenvolupat per la Universitat de Zuric en què han col·laborat investigadors del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) ha descobert que la microbiota gastrointestinal podria tenir un paper molt més rellevant en l’origen de l’esclerosi múltiple que el que es creia fins al moment. Els resultats s’han publicat aquest dimecres a la revista ‘Science Translational Medicine’
L’Ajuntament de Salou sol·licitarà la declaració de zona catastròfica pels danys ocasionats pel desbordament del barranc de Barenys al barri de la Salut, aquesta passada matinada. Segons ha informat el consistori, amb aquesta mesura es pretén que el consorci d’assegurances es faci càrrec del pagament dels danys a veïns i veïnes afectades així com els que han sofert les instal·lacions i béns municipals de les diferents zones que han quedat desbordades i plenes de fang. A més, el govern municipal ha informat que no descarta demandar l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per falta de manteniment dels espais de la seva competència.

PUBLICITAT