BaixCampInfo: Riudoms busca impulsar el Pla Local de Joventut

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha iniciat les obres d’instal·lació de nous punts de llum de reforç a zones fosques del barri Fortuny. Les actuacions que s’estan realitzant han estat definides a partir de les necessitats detectades en inspeccions realitzades en el manteniment de l’enllumenat públic, ja siguin originades per suggeriments de la ciutadania o per les pròpies operacions del servei de manteniment.

L’Ajuntament de Reus i l’Associació Espanyola d’Elaboradors i Distribuïdors de Vermut, Bitter-soda i Aperitius Vínics (ANEV) signen aquest dimarts 19 de febrer un conveni de col·laboració gràcies al qual s’estableix el trasllat de la seu social de l’associació a Reus, ciutat relacionada històricament amb el sector vitivinícola i la producció de vermut.

Riudoms busca impulsar el Pla Local de Joventut. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Riudoms ha iniciat una campanya de divulgació d’aquest pla per donar a conèixer les activitats i oportunitats que aquest programa té en marxa per als joves del municipi.

Vinyols i els Arcs es volca en la lectura infantil. L’ús de la biblioteca és un assumpte pendent al municipi. Des de Vinyols i els Arcs es va detectar el problema i es van proposar recuperar la funcionalitat del Centre Cultural. Aprofitant, a la vegada, per impulsar la lectura infantil.

Les Biblioteques Municipals de Reus celebren el Dia Internacional de la Llengua Materna amb la incorporació al seu  fons d’un lot d’uns 250 títols en àrab adquirits recentment. Aquest lot comprèn una part important de llibres per a infants, bàsicament contes i algunes edicions bilingües (anglès, francès, castellà). La part d’adults compta amb una part de títols de narrativa i una part de materials per a l’aprenentatge (llibres d’exercicis, gramàtiques, etc). També hi ha algun material didàctic en format diferent al llibre.

PUBLICITAT