#BaixCampInfo: Reus, seu de la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei Patins

La ciutat de Reus s’afegeix a les commemoracions del Dia Mundial de la Sida (que s’escau l’1 de desembre) amb l’organització de diferents activitats divulgatives i de conscienciació sobre aquesta malaltia, que es realitzaran des d’aquest divendres, 30 de novembre, fins al dia 4 de desembre. El lema d’enguany és “L’esforç conjunt cap a una resposta positiva” i, com cada any, la Regidoria de Salut s’adhereix a la commemoració.

La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha confirmat aquest dimecres, 28 de novembre que Reus serà la seu de la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei Patins que es disputarà del 21 al 24 de febrer de 2019. L’escenari principal serà el Pavelló Olímpic, que reviurà aquesta competició després que ja s’hi celebrés en edicions anteriors. Aquesta serà la primera vegada a la història que es disputarà una Copa del Rei i de la Reina d’hoquei patins conjuntament, amb l’objectiu de promocionar conjuntament ambdues competicions.

El fons documental de l’escultor reusenc Modest Gené (Reus, 1914 – Bata, Guinea Equatorial, 1983) s’ha incorporat aquest novembre a l’Arxiu Municipal de Reus, després de l’acord amb la família de l’artista. Aquest fons ha estat preservat al Museu de Reus des de l’any 2010, en què hi va entrar conjuntament amb el fons escultòric fins llavors conservat per les seves filles.

 

PUBLICITAT