#BaixCampInfo: Reus, foc d’encenalls al pacte d’esquerres

Esquerra de Reus queda subjugada a un acord nacional del partit nacional per tal d’obtenir l’Ajuntament de Reus. Això és el que es desprèn de l’assemblea d’ahir al vespre dels republicans, a on es va sotmetre a votació unes gents clares preguntes per refermar l’autoritat de l’equip negociador. Finalment els republicans sembla que faran alcalde a Carles Pellicer, ara i al darrer minut queda en foc d’encenalls al pacte d’esquerres i l’Alcaldia de Noemí Llauradó que tant presumien.

El dijous al vespre també s’han reunit les assemblees del PSC i la CUP a Reus, tot i que  no han fet públiques les decisions adoptades.

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Reus ha obert diligències contra una mestra de l’escola Monwgli per delicte de maltractament infantil. El cas està obert des del passat mes de març, arran d’una denúncia del pares al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Es realitza una xerrada per la inserció al món laboral pels joves a Botarell. Aquesta conferència sobretot busca conscienciar dels diferents llocs de treball que existeixen i poder donar directrius i nocions bàsiques sobre com inserir-se al món laboral.

L’exposició dedicada al 40è cicle de representacions del Misteri de la Selva tanca el pròxim diumenge, i amb ella, també posarà el punt final el conjunt de conferències al voltant del drama assumpcionista més antic d’Europa que s’han dut a terme aquestes setmanes.

La XXXII Setmana Catalana de Vela 2019 – Gran Premi de la Generalitat de Catalunya es disputarà en aigües de l’Hospitalet de l’Infant els dies 7 i 8 de setembre. Per segon any consecutiu, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV) tornarà a organitzar la regata més important del calendari anual de la Federació Catalana de Vela.

La Copa Tarragona Trial arriba a Prades en la seva tercera etapa. Aquest diumenge tindrà lloc a Prades la Copa Tarragona Trial que serà la tercera cursa en aquest tram.

 

PUBLICITAT