#BaixCampInfo: Reus comptarà, a partir d’ara, amb un nou jutjat de primera instància

Reus comptarà, a partir d’ara, amb un nou jutjat de primera instància, el número vuit. Fa uns sis mesos que es va posar en marxa el número set, que assumeix les qüestions judicials de l’àmbit familiar. Amb aquest nou jutjat, des del Col·legi d’Advocats de Reus es confia que es descongestioni el sistema i puguin avançar més de pressa tant els casos com les citacions.

L’Ajuntament de Reus ha instal·lat dispensadors automàtics de pinso anticonceptiu per a coloms en sis punts de la ciutat. Segons han explicat aquest dilluns l’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, el sistema pretén “reforçar” i “complementar” les mesures que ja s’apliquen per controlar la colònia d’aquestes aus.

7000 persones visiten el Tastaverd. Riudecanyes desbordat de punta a punta. Aquest és el resum de la dotzena edició de la a Fira dels Sentits d’aquest municipi del Baix Camp. Segons protecció civil, aquest passat dissabte al voltant de 7000 persones no es van voler perdre l’ocasió de visitar aquest espai d’oda als qui treballen la terra.

Tu Tries! ja té les propostes guanyadores. Els primers pressupostos participatius de Montbrió del Camp han decidit invertir 31.376 € en pèrgoles i àrees recreatives a l’escola; millores al camp de futbol i la creació d’un parc infantil al Baldrich.  L’alcalde Vicenç Ferré, explica quan es duran a terme.

Arrenquen llaços grocs i pinten la placa en commemoració al referèndum a Montbrió del Camp.

SOLEMNE PROCESSÓ DE L’AMARGURA

20:15h. Coorganitzada per la Confraria de Sant Tomàs d’Aquino, els Estudiants, i la Confraria de la Verge de l’Amargura, amb la participació dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J. Hi assistiran com a convidats els Timba-lers de calanda, amb una representació de la Cofradía Nuestro Padre Jesús Nazare- no de la ciutat de Calanda. La Confraria de Sant Tomàs d’Aquino sortirà del temple de la Puríssima Sang, continuant pel raval de Pallol, plaça de Catalunya, raval de Santa Anna i plaça de Prim. La Confraria de la Verge de l’Amargura sortirà de l’església de Sant Joan i continuarà pels carrers Prat de la Riba, Llovera i plaça de Prim, on es trobarà amb la Confraria de Sant Tomàs d’Aquino. Continuaran el recorregut conjunt pel raval de Jesús, raval de Martí Folguera i carrer Misericòrdia. En acabar la processó el pas El Petó de Judes entrarà solemnement a la parròquia de Sant Francesc.

PUBLICITAT