#BaixCampInfo: Mor ofegat un nen de cinc anys en una piscina de Reus

Ahir al  migdia, un nen de 5 anys va morir després d’ofegar-se en una piscina particular al carrer Maria Mercè Marsal, de Reus. Tal i com explica el Diari de Tarragona, quan l’ambulància va arribatral lloc dels fets, el nen es trobava inconscient. Poc després va morir a l’Hospital Sant Joan de Reus. Es desconeix encara com han tingut lloc els fets, tot i que, tal i com explica Tarragona Digital, el nen hauria tingut un accident i se li hauria quedat atrapat el braç en un mecanisme de la piscina. Per aquest motiu, no hauria pogut sortir de l’aigua. El cas està sota secret de sumarí.

Prop d’un centenar de treballadors del centre Villablanca dedicat als discapacitats intel·lectuals i malalts mentals, pertanyent al grup Pere Mata, s’han manifestat aquest dilluns al matí a Reus. Els manifestants van anar a peu des del centre fins a l’institut psiquiàtric, situat a l’altre extrem de la ciutat, amb pancartes i xiulets. Els treballadors es queixen de la precarietat laboral que arrossega el sector d’atenció a persones amb dependència. El col·lectiu d’empleats de Villablanca Social i Villablanca Serveis Assistencials, empreses del grup Pere Mata, reclamen des de fa temps una millora de les condicions laborals i avisen que s’ha arribat a una situació “límit”, fins al punt que pot repercutir en els usuaris.

Segons la direcció del grup Pere Mata remarca que en els dos darrers anys s’han aplicat “petits increments” sobre les taules salarials del conveni als professionals del centre Bellissens -de l’1,2 %. El grup ha respost així davant les reivindicacions de la plantilla que es queixen de precarietat laboral.

Les Borges del Camp s’omple d’activitats pel proper cap de setmana obertes al públic.En primer lloc, el proper divendres 6 de juliol es celebrará un Bingo popular amb bar amb montaditos i tapes per sopar organitzada per l’associació cultural de dones borgenques. L’endemà tindrà lloc una barbacoa nocturna al poliesportiu el Garrigó.

PUBLICITAT