#BaixCampInfo: El Monestir d’Escornalbou a les semifinals del Monument favorit

El castell monestir d’Escornalbou, a les semifinals del Monument favorit dels catalans 2019. El concurs organitzat per la revista  SÀPIENS, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio  arriba a les semifinals. en aquestes, el Monestir d’Escornalbou, del Baix Camp, competeix amb la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona i pot rebre votacions fins el pròxim divendres 10 d’abril.

Nou format i vuit colles en el 2n Concurs Nacional d’Enceses. Dissabte 4 de maig, vuit colles participaran el 2n Concurs Nacional d’Enceses que aquest any es celebra a Riudoms. A les 20:30, la plaça de l’Església del municipi del Baix Camp s’omplirà de pólvora cremada i viurà les carretilles més destacades de Catalunya.

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha estat escenari el dijous al migdia de l’acte protocol·lari de traspàs de la cullera de fusta del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, que s’organitzarà a Reus el pròxim 1 de juny, en concre t a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Aquest dijous a la tarda s’ha presentat el nou projecte d’activitat al centre cultural Cal Massó, després que Quatre Quaranta Gestió Cultural ha guanyat la licitació de l’espai. La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i d’un dels responsables del projecte, Ferran Benach , de Quatre Quaranta, qui comparteix el projecte amb Daniel Carbonell.

La mesa de contractació va tenir en compte que la definició del seu projecte artístic partia d’una bona diagnosi de la situació cultural de Reus i que consolidava les línies interdisciplinàries de l’equipament, dividint les línies d’activitats en quatre eixos que abasten des de les arts escèniques de petit format, fins a les noves formes de creació que ofereix internet, passat per activitats d’arts visuals i d’experimentació amb artistes emergents.

PUBLICITAT