#BaixCampInfo: L’Orfeó Reusenc al Palau de la Música

L’Orfeó Català, l’Orfeó Reusenc i la Coral Regina de Manlleu han actuat conjuntament aquest diumenge al Palau de la Música per posar fi al projecte Xarxa Coral d’aquest any, que té com a objectiu establir sinergies entre cors i obrir l’escenari modernista a agrupacions de tot Catalunya. L’Orfeó Reusenc ha iniciat un concert que ha repassat obres de compositors de diverses èpoques i estils, des del renaixentista Cristóbal de Morales a Lluís Llach. Després de les actuacions en solitari de les tres formacions, han interpretat conjuntament temes com ‘L’estaca’ de Llach o ‘Veles e vents’ de Raimon. Més de 150 cantaires a l’escenari han culminat la trobada amb ‘El cant de la Senyera’.

Botarell estrena web i obra un arxiu fotogràfic on-line. Un espai on ja s’hi poden trobar 2000 arxius i on la imatge més antiga data l’any 1927.

Els amants dels focs, i carretilles tenen una cita el dissabte 4 de maig a Riudoms al 2n Concurs Nacional d’Enceses. La iniciativa, organitzada per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, pretén fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.

Victòria del Reus Deportiu Miró contra el Club Patí Calafell per 0-6 amb dos gols d’Àlex Rodríguez, dos de Carballeira, Marc Julià i Salvat. La setmana que de nou al Palau d’Esports.

Pel que fa el temps d’avui, temperatures molt fredes, sobretot al matí

Lluira el sol tota la jornada i les maximes sembla ser que no passaran dels 14 graus.

PUBLICITAT