#BaixCampInfo: L’Olimpíada Escolar 2019 es farà del 8 al 29 de març

La Regidoria d’Esports i el Consell Esportiu del Baix Camp han avançat aquest dimecres la convocatòria de l’Olimpíada Escolar 2019, que es desenvoluparà del 8 al 29 de març. La 37ª edició d’aquest esdeveniment esportiu escolar mantindrà les modalitats esportives les condicions d’inscripció i el reglament vigent en l’anterior convocatòria.

Amb l’exposició ‘II Certamen Miró&Art’ s’inaugura aquest dijous el centre cultural Castell del Cambrer, a la plaça del Castell de la ciutat. El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya i Vermuts Miró organitzen aquesta mostra que agrupa les obres que es van presentar al II Certamen Miró & Art.

firaReus acull aquest dissabte 20 d’octubre la primera edició del Techne, l’esdeveniment anual de l’associació Techne Fòrum. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de ser una jornada completa de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació. La temàtica principal de l’esdeveniment gira al voltant dels “Primers passos en…” el món de les TIC.

El Casal de Joves, depenent de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, treu aquest dissabte 20 d’octubre (18:00 h) el material dels bucs d’assaig al carrer, en concret a la plaça de la Farinera, per posar-los a disposició de qualsevol grup o solista que desitgi utilitzar-los de manera lliure i conèixer-ne el funcionament. Qualsevol persona aficionada a la música podrà provar els equips i interpretar les peces que vulgui.

PUBLICITAT