#BaixCampInfo: Llum verda al pla de salut de Reus

El ple d’ahir dilluns va donar llum verda al pla de salut per a Reus per al període entre 2018 i 2022. Tallers i la feina dels integrants de la comissió pertinent ha servit, segons ha dit, per analitzar les necessitats de la capital del Baix Camp amb l’objectiu de construir una ciutat saludable. Els grups del plenari han donat suport a la proposta del govern, a excepció de la CUP i el PSC, que ha optat per abstenir-se.

L’Ajuntament de Reus organitza des d’aquest dilluns i fins dissabte 20 d’octubre una setmana d’activitats sota el lema Gent gran, gent activa: Olimpíada de l’envelliment actiu, una experiència novedosa que parteix d’una proposta del Consell d’Infants Ciutadans i del Consell Municipal de Joves de Secundària del curs 2016-2017.

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza, un any més, el cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Aquestes visites -per donar a conèixer el patrimoni del cementiri reusenc- es portaran a terme els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes d’octubre i la companyia teatral La Gata Borda serà novament l’encarregada de dramatitzar aquesta activitat. Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni del cementiri de la ciutat .

FiraReus acull els dies 27 i 28 d’octubre la primera edició de la fira CATBOT, l’esdeveniment de robòtica educativa del Camp de Tarragona. “Apropar la robòtica educativa i la programació a infants i joves d’una forma lúdica i atractiva és el principal objectiu d’aquest esdeveniment”. Durant dos dies, el CATBOT comptarà amb exposicions i exhibicions de robots educatius, novetats, tallers per a totes les edats, concursos, experiments, conferències dirigides a professionals del sector i famílies, i espai de venda.

PUBLICITAT