#BaixCampInfo: Lluís Miquel Pérez exalcalde de Reus, president del Centre de Lectura

Lluís Miquel Pérez i Segura, exalcalde de Reus és l’únic candidat per ocupar el càrrec de President del Centre de Lectura de Reus. Així donçs opta a la presidència del Centre de Lectura de Reus, amb un equip molt renovat i amb un programa que fixa els criteris de gestió, de participació, de transparència i de visió estratègica, com objectius a
assolir durant el seu mandat. L’acompanyaran a la futura junta, Fina Masdéu, com a secretaria general, Hèctor Fort, Montserrat Amigó, Josep Maria Farrés i Carme Just.

Pérez ha presentat a la Comissió de Garanties un compromís de delegació de funcions i dimissió en cas que sigui necessari a conseqüència dels processos pendents com exalcalde.

Les Escoles Verdes del Baix Camp floriran els carrers. Avu Les Escoles Verdes del Baix Camp s’uneixen per celebrar el VI Dia Internacional de la Fascinació per les Plantes. Una acció que implica alumnes, veïns, entitats i els respectius ajuntaments dels diferents deu municipis per tal d’embellir amb plantes els voltants de les escoles i carrers de tot el poble participants en aquesta acció.

L’ACA licitarà les obres de la depuradora de Botarell per 2,2 milions. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està impulsant diverses actuacions del cicle de l’aigua a Tarragona i Terres de l’Ebre, amb una inversió inicial de 6,4 milions d’euros. Les actuacions se centraran en diverses millores del sanejament de les aigües residuals a diverses comarques, entre elles Baix Camp.

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus ha aprovat una programació per al nou trimestre de Tardor 2019, amb 4 concerts de música, 2 espectacles familiars, 8 muntatges de teatre i 2 festivals (el COS que es farà el mes d’octubre i el Memorimage, el mes de novembre), a banda de les sessions habituals del Cine-club i d’altres activitats organitzades directament per altres entitats de la ciutat.

El nou trimestre de programació començarà el dia 21 de setembre, a les 21:00 h, amb un concert del cantautor Fito Luri, que presentarà a la ciutat “Cru”, el seu setè disc, i finalitzarà el dia 26 de desembre, amb el tradicional “El Poema de Nadal”, de Josep Maria de Sagarra.

Cal destacar aquest cap de setmana la Nit dels Museus, la qual se celebrarà a la majoria de ciutats i pobles amb una àmplia proposta d’activitats. Espectacles musicals, gastronomia i cultura.

Primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Reus dóna el tret de sortida amb una temàtica modernista. Podreu gaudir de la tradicional ruta de tapes de Reus, la qual retorna amb una qualitat millorada.

Prades guarneix els seus carrers en la Festa de la Farigola. Els carrers de la vila acolliran un Mercat Artesanal al qual trobareu diversos elements fets de farigola.

L’Hospitalet de l’Infant dóna el tret de sortida a les 20es Jornades gastronòmiques de la Tonyina. La tradicional Tonyinada serà l’acte amb el qual engegaran unes jornades carregades d’activitats.

PUBLICITAT