#BaixCampInfo: L’estació intermodal per fer

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, va afirmar que és molt preocupant que el Ministeri de Foment no tingui previst incloure una estació intermodal al sud de l’aeroport de Reus en el Corredor Mediterrani i va assegurar que ha estat una notícia ‘totalment inesperada’.

Després de l’anunci del Ministre, l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç també van lamentar la manca de projecte i visió estratègica del Ministeri de Foment en no tenir en compte l’estació intermodal en una infraestructura bàsica com el corredor i la seva interconnexió amb l’aeroport.

Reus s’ha convertit un any més en la capital de l’oli Siurana el divendres i el dissabte, amb un extens programa d’activitats dirigit a tots els públics. La Fira de l’oli Siurana es situa amb  la primera fira de Catalunya on els millors productors d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana presenten de forma conjunta l’oli nou de la temporada.

Tancament de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018. Una edició que novament ha demostrat la capacitat d’atracció de la ruta, fins i tot en situacions climatològicament ingrates com la d’aquest últim cap de setmana. Malgrat la inestabilitat i les pluges intermitents que s’han produït a la ciutat, l’activitat als establiments participants s’ha mantingut en registres elevats. I, per tant, s’han complert les expectatives en aquesta quinzena edició de la ruta que coincideix amb el setè aniversari de la Ganxet Pintxo.

PUBLICITAT