#BaixCampInfo: L’escola Isabel Besora en lluita per la segona línia de P3

Mig centenar de pares i alumnes de la Escola Isabel Besora de Reus van decidr ahir ocupar la biblioteca del centre com a mesura de resistència davant la negativa d’obertura promesa d’una segona línia de P3 per al pròxim curs. Aquesta situació, de fet, ja s’arrossegava des del passat curs i la idea de la Generalitat és mantenir la mateixa situació per al curs escolar 2019/20. “A pesar que la decisió estigui presa, no hi ha signat res i hi ha hagut una gran opacitat amb el tema.

Si que ha fet declaracions a Canal Reus el director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Jean Marc Segarra.

Adif està desenvolupant un estudi funcional i de demanda de viatgers de l’estació intermodal del corredor mediterrani al sud de l’aeroport de Reus. Segons han confirmat   fonts del Ministeri de Foment, els resultats de l’anàlisi permetran valorar la viabilitat de recuperar o no el projecte, que va quedar aparcat fa deu anys. La construcció d’aquesta estació central és una de les prioritats consensuades entre la Generalitat i els principals alcaldes del Camp de Tarragona, i una reivindicació històrica del teixit econòmic i empresarial. El projecte inicial es va arribar a adjudicar el 2009 per uns 54 MEUR, però va quedar aturat. Per aquest motiu, alguns agents implicats acceptarien una solució més austera però funcional, com ara un baixador.

Playa Montroig compromès amb el dia mundial del medi ambient.  L’allotjament de Miami Platja aposta per tenir una gran quantitat d’arbres i palmeres per prosperar i ajudar a purificar l’atmosfera des del seu espai verd.

Ja està enfonsat el primer biòtop per a la creació del futur parc subacuàtic de l’Hospitalet de l’Infant. Els biòtops o boies ecològiques s’han convertit en un símbol per moltes platges, que adopten aquest element per evitar retirar les boies durant tot l’any i donar a la fauna marina un petit lloc on viure.

 

 

 

PUBLICITAT