#BaixCampInfo: Les Borges del Camp denuncia el mal estat del pont de la via

Les Borges del Camp denuncia el mal estat del pont d’Adif. La infraestructura està ubicada a 300 metres de l’estació just per sobre on passa la riera d’Alforja. La propietat del pont està controlada per Adif pel que desenes de trens circulen diàriament. Fonts de l’Ajuntament haurien enviat una carta a Adif reclamant-ne una millora.

La finalització dels treballs per a la integració del Pàrquing Hospital a la xarxa municipal d’aparcaments comportarà el tancament de l’equipament aquest cap de setmana. Així, no s’hi podrà accedir des d’aquest divendres, 21 de juny, a partir de les 11 del matí, i fins al dimarts 25 a les 6 del matí.

Nutrisalt estudia com obtenir nous ingredients amb propietats saludables a partir de subproductes agrícoles del Camp de Tarragona. S’estima que els residus derivats de la indústria alimentària i agrícola constitueixen gairebé el 30 per cent de la producció agrícola global. Es tracta de productes amb baix valor econòmic, que es poden reaprofitar i re-valoritzar si s’obtenen ingredients bioactius a partir d’ells.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una campanya per fomentar l’autocompostatge. Per poder conscienciar a la població d’aquest fenomen des de l’ajuntament s’han programat dues xerrades informatives per conèixer quin és el procés per poder realitzar aquest compost. Les sessions tindran lloc el proper divendres 21 de juny a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de la Cultura de Mont-roig i el 25 de juny tindrà lloc la segona xerrada informativa al Centre Polivalent de Miami Platja.

 

PUBLICITAT