#BaixCampInfo: L’atur a la demarcació de Tarragona es va situar en les 49.785 persones

L’Aeroport de Reus recupera aquest febrer l’operativa de vols xàrter amb destinació vacacional a les Illes Balears. Es tracta de les connexions amb Maó, que es reprenen dues setmanes abans que el 2018, i a Eivissa. D’aquesta manera, l’Aeroport amplia l’oferta de destinacions, al mateix temps que posa les instal·lacions a la disposició de viatges d’interès social.

L’atur a la demarcació de Tarragona es va situar en les 49.785 persones, en total 1.134 ciutadans més que el mes anterior i un 2,33% més en relació al desembre, segons el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Aquest any la Volta Ciclista de Catalunya passarà per Botarell. Concretament el dissabte 30 de març al voltant de les 15 hores. S’ha arribat a un acord de col·laboració amb la mateixa Volta, per tal que instal·lin una meta volant a l’avinguda Pedrafita.

Montbrió tindrà servei d’atenció als malalts i famílies dels que pateixen Alzheimer. La iniciativa, que ha tirat endavant a instància de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, implica un compromís per donar suport a la sensibilització i conscienciació de la societat sobre la malaltia, accions d’informació i prevenció, i a la posada en marxa d’una política estatal de l’Alzheimer.

Els afectats pel forat econòmic de la Cooperativa de l’Aleixar han començat a recuperar una part dels seus diners. Entre divendres i dissabte, s’han fet efectives unes 320 transferències. En total, s’han ingressat uns 520.000 euros, procedents de la venda dels immobles de la cooperativa i també dels préstecs que s’han anat recuperant.

 

PUBLICITAT