#BaixCampInfo: L’atur a la demarcació cau en 3.834 persones

L’atur a la demarcació de Tarragona va caure en 3.834 persones a l’abril en comparació al març i es va situar en 44.680 persones, fet que suposa un descens del 7,90%, segons ha informat el dilluns el Ministeri de Treball i Seguretat Social. En comparació amb el mateix mes de l’any passat, també va caure, en un 6,51% (3.111). La baixada és superior a la de l’abril de l’any passat però per sota del 7,97% que va registrar l’abril del 2017.

Del total d’aturats, 18.918 són homes i 25.762 dones. Per sectors, l’únic on no hi va haver reducció va ser el de la construcció, amb 34 aturats més. Per contra, el major descens es va registrar en el sector serveis (3.483 aturats menys), seguit de l’agricultura (209) i indústria (143). D’altra banda, es van registrar 30.862 contractes més, un 29,22% més que el mes anterior i un 23,59% més respecte al mateix mes del 2018, amb un total del 6.979 i 5.891 contractes més, respectivament.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per robar les càmeres de seguretat d’un immoble al centre de Reus. Les càmeres els van enregistrar mentre cometien el furt i les imatges els delaten, ja que capten el moment del furt i possibiliten el seu arrest pocs dies després. A les imatges, difoses pels Mossos a través d’una piulada, es veu com els individus es van enfilar dalt d’una cadira i van arrencar les càmeres a cops de martell. Es dona la circumstància que tots tres són veïns de l’edifici, ubicat a prop de la plaça Prim de Reus. Es van endur dues càmeres, valorades en uns 1.000 euros. Segons informen fonts policials, són tres homes de 49, 38 i 27 anys, de nacionalitats marroquina i de Surinam.

Riudoms reclama una rotonda a la intersecció de la carretera de Montbrió. El batlle riudomenc ha explicat als representants de la Generalitat de Catalunya la necessitat de construir la rotonda en la intersecció de la carretera de Montbrió i la T-310. Pedret ha senyalat que és l’únic accés al poble d’aquestes característiques que no compta amb una rotonda i que és un punt molt rodat, sobretot pels pagesos que tenen els masos a prop d’aquest encreuament.

Sant Pere de Ribes guanya el 2n Concurs Nacional d’Enceses a Riudoms. El Serrallo i Sabadell, segons i tercers classificats en una nit en què el municipi del Baix Camp va omplir-se de polvora. El concurs va ser organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Colla Diables de Riudoms.

PUBLICITAT