#BaixCampInfo: L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha acatat ahir al vespre la resolució de la Junta Electoral

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va acatar ahir al vespre la resolució de la Junta Electoral de Reus que l’ordenava retirar la pancarta de suport als presos de la façana de l’Ajuntament. Segons asseguren des del consistori reusenc la lona ja no és visible, així com tampoc el llaç groc que l’acompanyava.

L’acord s’havia dictat després de la denúncia que van interposar el Partit Popular, Ciutadans i l’Associació Aixeca’t-Levántate. En la resolució feta pública aquesta tarda, la Junta Electoral de Reus havia donat a Pellicer un termini màxim de 12 hores per complir l’ordre. Segons fonts municipals, l’alcalde presentarà recurs abans de 24 hores, termini màxim fixat també per l’organisme electoral.

Unió de Pagesos considera que la caiguda del preu en origen de l’oli d’oliva d’un 25% a l’estat espanyol en l’últim any -segons el Consell Oleícola Internacional- “no respon a raons de mercat”. Per aquest motiu, el sindicat demana a les administracions que investiguin “un possible abús de posició de domini per part de la gran distribució”.

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que tenien una plantació amb 125 plantes de marihuana i venien droga en un habitatge del barri de Mas Abelló de la ciutat. En un operatiu conjunt fet dimecres, els agents van localitzar 47 dosis de cocaïna i 41 d’heroïna preparades per vendre, una bàscula, 1.695 euros i material de reg, llums i ventilació per al cultiu de droga. El domicili tenia la llum punxada, per la qual cosa els operaris de la companyia elèctrica van tallar la connexió il·legal. Es dona el cas que aquest era un dels domicilis de la zona on dimecres de la setmana passada ja es van tallar una vintena de connexions fraudulentes. Els detinguts són un home de 32 anys i una dona de 26.

Tapes Gaudí ratlla les 10.000 tapes venudes. La vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms ha estat a punt de superar les 10.000 tapes venudes. Els 10 establiments de la ruta han venut 9.654 tapes durant els dos caps de setmana de durada de l’esdeveniment.

 

 

PUBLICITAT