#BaixCampInfo: L’ajuntament de Riudecanyes continua amb la remodelació dels carrers del nucli històric

La Generalitat va distingir el dijous a FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 per l’organització de l’esdeveniment Esquiades Snowfun, conjuntament amb l’empresa esquiades.com. El guardó s’ha lliurat en el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya, celebrat a Tortosa. S’ha reconegut que s’hagi impulsat una fira experiencial innovadora en el sector, on hi ha hagut una gran presència de noves tecnologies, així com la col·laboració público-privada per celebrar la fira.

El preu mitjà de l’habitatge lliure a Catalunya va augmentar un 4,8% el tercer trimestre en relació al mateix període de l’any passat, segons dades publicades el dijous pel Ministeri de Foment. Concretament, entre el juliol i el setembre d’enguany el metre quadrat costava 1.961,4 euros de mitjana. A la demarcació de Tarragona, el preu del metre quadrat es va mantenir pla en els 1.254,2 euros.

Aquest divendres a les 19:00 h s’encendran les llums de Nadal de la ciutat de Reus en prémer el botó situat en un escenari a la plaça del Mercadal. El muntatge que s’ha preparat per a l’ocasió i que marcarà el tret de sortida de la campanya de Nadal a Reus.

L’ajuntament de Riudecanyes continua amb la remodelació dels carrers del nucli històric a través del pla iniciat l’any 2010. Fa pocs dies han començat les obres de reforma del carrer Dimarts i el carrer Diumenge que es dotaran d’una millor xarxa de subministrament d’aigua, un nou sistema de clavegueram, ampliant algun ramal de les canonades del gas i creant un millor sistema de recollida d’aigües pluvials, a més de la nova pavimentació que mantindrà el mateix estil empedrat que els altres carrers ja reformats.

 

PUBLICITAT