#BaixCampInfo: L’afició del CF Reus es mobilitzarà dissabte abans del partit contra el Córdoba

ERC Reus presentarà aviat el recurs perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sigui el tribunal que es pronunciï sobre la causa del 3-O, en què l’alcalde i quatre portaveus municipals estan acusats d’incitació a l’odi. L’advocat del col·lectiu Advocats Voluntaris 1-O, que defensa la causa iniciada pel manifest que demanava la retirada de la ciutat dels agents de la policia espanyola després del referèndum, presentarà el recurs atesa la condició d’aforada de la portaveu d’ERC a Reus, Noemí Llauradó, que també és diputada al Parlament.

L’afició roig-i-negra prepara una protesta massiva per fer sentir el seu malestar. Els seguidors s’estan organitzant a través de les xarxes i en un grup de WhatsApp, i esperen aplegar mig miler de persones a l’exterior de l’Estadi, de cara al proper dissabte (a dos quarts de 5 de la tarda) abans de l’inici del partit que el CF Reus ha de disputar contra el Córdoba CF.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Via Pública, col·labora amb la campanya de recollida de joguines que organitzen aquest Nadal les persones treballadores de l’empresa FCC a Reus. A partir del dijous, 13 de desembre, s’han habilitat diferents punts de recollida de joguines en dependències municipals perquè tant les persones treballadores de l’Ajuntament com la ciutadania en general pugui participar en la campanya.

El Carnaval de Reus 2019 ja té cartell. L’ha escollit la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval, la FRAC, aquest dijous en assemblea. El guanyador és un dibuix del General Prim muntant una cabra, espasa en mà i amb barret de bruixot.

PUBLICITAT