#BaixCampInfo: La Plataforma 8-M crida a la participació de la vaga feminista

El porter d’una discoteca de Reus ‘La Fabrica’ ha estat detingut aquest dimarts al matí per dos suposats delictes de lesions, un dels quals lleus. L’home va colpejar i empènyer una dona i la seva filla a l’entrada del local. Els fets van tenir lloc dissabte a la nit, 2 de març, coincidint amb la festa del Carnaval. Mare i filla volien accedir-hi, però el vigilant els ho va impedir i, en el forcejament, les dones haurien patit diverses contusions El porter, un veí de Tarragona de 31 anys, de nacionalitat espanyola, ja ha declarat a comissaria i ha quedat en llibertat, segons han informat fonts policials.

La Plataforma 8-M crida a la participació de la vaga feminista contra “un sistema que oprimeix les dones”. Diverses entitats, organitzacions, sindicats i partits polítics s’uneixen per la lluita feminista sota el nom “Plataforma 8M del Camp” per organitzar-se de forma comuna en la vaga general del dia de la dona treballadora de divendres.

Unió de Pagesos (UP) ha convocat tractorades el dijous 14 de març, entre altres llocs a Lleida, Girona i Tarragona, amb concentracions al davant de les subdelegacions del govern de l’Estat, per exigir mesures urgents a favor de la pagesia professional. El sindicat calcula que aquestes suposen uns 300 milions d’euros anuals per Catalunya.

El Club de Futbol Reus Deportiu SAD ha presentat el concurs voluntari de creditors al Deganat dels Jutjats de Tarragona. L’entitat, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ha acreditat un passiu inicial de 7.868.241,52 euros i un actiu inicial de 5.403.372,11 euros. El Jutjat Mercantil de Tarragona serà l’encarregat de la tramitació del concurs.

 

PUBLICITAT