#BaixCampInfo: La plaça Prim s’omple per exigir la llibertat de Sánchez i Cuixart

La plaça de Prim de Reus s’ha omplert el dimarts al vespre per exigir la llibertat dels ‘Jordis’. No ha estat, però, una mobilització qualsevol de les moltes que ha protagonitzat l’independentisme. El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i l’ara diputat de JxCat Jordi Sànchez són a la presó des de fa un any pels fets del 20-S.

El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, Eurecat i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, ha posat en marxa el web Nutrisalt.reus.cat. L’objectiu del web és difondre els resultats dels estudis inclosos al projecte i també informació relacionada amb els àmbits de treball que hi estan vinculats, especialment l’oli d’oliva verge extra i els productes de proximitat (fruites i verdures).

El dimarts van visitar Reus 21 agents de viatges i tour operadors de cinc grans ciutats alemanyes per tal de conèixer de prop la ciutat i poder-la oferir als turistes i viatgers. La sortida ha estat organitzada pel tour operador Anex Tour, representat al mercat internacional a Rússia, la República de Bielorússia, Ucraïna, Kazakhstan i, també, a Alemanya.

PUBLICITAT