#BaixCampInfo: La nova avinguda de Barcelona millora Miami Platja

L’avinguda de Barcelona de Miami Platja ja és una realitat amb l’obertura del primer tram remodelat de la travessera de l’N-340 des del cap de setmana passat. Veïns i comerciants d’aquest nucli de Mont-roig del Camp (Baix Camp) coincideixen que la reforma dignifica la zona i converteix l’antiga carretera en el nou centre urbà i punt de trobada que, fins ara, no tenien. Per això, esperen que l’actuació revitalitzi la zona amb l’afluència de més vianants i amb l’obertura de nous establiments. El projecte es va adjudicar fa un any amb un pressupost de 4,5 milions d’euros, la meitat dels quals els ha finançat la Generalitat a través del Pla de Barris de la Florida. Està previst que les obres acabin en uns quinze dies

El festival ‘Breus’ de Reus ha finalitzat el dissabte la primera edició després de projectar una quarantena de curtmetratges d’arreu d’Europa i d’àmbit català, entre els quals destaca ‘L’última verge’, producció premiada amb el Gaudí a millor curtmetratge. Els organitzadors calculen que hi han assistit uns 2.000 espectadors.

La cursa Herois per l’Alzheimer, a punt d’esgotar inscripcions, la competició es troba a 100 dorsals de fer ple. L’esdeveniment solidari celebrarà la seva segona edició el dia 31 de març amb l’objectiu de recaptar fons per a l'”Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp”. iniciatives com aquesta ajuden a vèncer una malaltia sense cura i que afecta a més de 17.000 persones al Camp de Tarragona.

Temps primaveral amb un ambient molt agradable i uns termòmetres seguin la tonica del cap de setmana les temperatures pujaran,  amb valors de 20 graus 

El Teatre Fortuny de Reus va acollir el 9è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, on el jove ballarí valencià Miquel Martínez, es va endur el primer lloc de la competició.

D’aquesta manera, el podi va recaure en Miquel Martínez, en primera posició i un premi en metàl·lic de 5.000 euros concedit per la Generalitat; el segon lloc fou per Leyre Domingo, amb un premi de 2.000 euros concedit per la Diputació; i el tercer lloc va ser per Alba Bonet, amb un premi de 1.000 euros concedit per l’Ajuntament de Reus. A més, la mallorquina Júlia Miró, es va endur el premi del públic.

 

PUBLICITAT