#BaixCampInfo: La 48a edició d’exproReus arriba amb més marques d’automoció que mai

La fira multisectorial de referència del territori arriba del 10 al 14 d’octubre a firaReus i ho farà amb una gran representació de marques d’automoció. La 48a edició d’exproReus manté els 10.000 m2 d’espai destinat a la venda de vehicles. D’aquests 10.000 m2, que s’han anat ampliant en els darrers anys, 500 m2 estan destinats a motocicletes i 800 m2 als vehicles industrials i de maquinària. En total, l’exproReus comptarà enguany amb més marques d’automoció que mai.

La qualitat i la diversificació en l’oferta turística, la ciutat està a punt de tancar la temporada d’estiu amb un increment en el nombre de visites als equipaments turístics de la ciutat en relació amb el mateix període de 2017 i que se situa en un augment d’un 17 %

Quim Nin, que el mes passat va prendre possessió com a diputat de la Diputació de Tarragona arran de la renúncia de Montserrat Carreras, ocuparà el càrrec de diputat delegat de la Presidència a la corporació. La CUP ha denunciat aquest dijous que es tracta d’una plaça feta “a mida” per la qual l’alcalde d’Albinyana (Baix Penedès) passarà a cobrar 62.000 euros anuals.

Estudiants universitaris d’arreu del país han volgut posar de manifest el dijous que s’estan organitzant amb motiu de la commemoració del primer aniversari del 20-S. Ho han fet amb una acció simultània a la majoria de campus universitaris de Catalunya que ha consistit en penjar cartells amb el lema ‘Pel nostre futur, recuperem els carrers”. L’acció s’ha fet a la UB, UPF i l’UPC així com també a la UAB, la UdL, la UdG i la URV.
PUBLICITAT