#BaixCampInfo: La 37a Olimpíada Escolar de Reus

La 37a Olimpíada Escolar de Reus es va presentar ahir dimecres 6 de febrer a la Sala Santa Llúcia. 49 centres educatius inscrits en aquesta edició participaran en l’Olimpíada, que va del 8 al 29 de març.

La 37 Olimpíada Escolar de Reus amplia els escenaris esportius per tal de millorar les condicions de competició, la competició consolida esports com l’hoquei patins 3×3, incorporat la passada edició. El minibàsquet es continuarà desenvolupant a les instal·lacions del Reus Deportiu i Club Natació Reus Ploms i com a novetat s’incorpora el Polilleuger Ciutat de Reus. La competició de Tennis Taula tindrà com escenari el Club Tennis Taula Ganxets de Reus i finalment el futbol set tindrà la competició distribuïda per el Camp del Pare Manyanet i la totalitat de camps de futbol municipals.La resta d’escenaris esportius son el Pavelló Olímpic Municipal, el Polilleuger Alberich i Casas, la piscina coberta i pavellons del Reus Deportiu, diferents espais al CN Reus Ploms i Tennis Monterols. La jornada de cloenda en aquesta edició es desenvoluparà a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms amb motiu del centenari de l’entitat.

Com en l’edició anterior les dates de celebració de l’Olimpíada han estat consensuades amb la comunitat educativa i s’han ajustat al calendari escolar i a les dates de Setmana Santa. L’Olimpíada tindrà la seva cerimònia inaugural al Pavelló Olímpic Municipal el divendres 8 de març de 2019.

Riudoms aprova amb notable l’examen a les seves instal·lacions esportives. El més important pels usuaris és el bon funcionament de les instal·lacions: la neteja, l’actualització de les instal·lacions, la disponibilitat horària i la varietat d’activitats.

Vinyols i els Arcs ja llueix el distintiu de Viles Florides. A les entrades del poble es poden veure des d’ahir les dues flors que Vinyols va obtenir en la darrera gala d’entrega de flors d’honor.

La programació d’Arts Escèniques d’Hivern i Primavera de Mont-roigi apropa dotze propostes amb un ventall que va des de la màgia, fins al ball de Swing.

 

PUBLICITAT