#BaixCampInfo: Josep Maria Tost ha anunciat que no es tornarà a presentar com Alcalde de Riudecanyes

Després de quasi 24 anys com a alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost ha anunciat que no es tornarà a presentar per optar de nou al càrrec a les eleccions municipals del proper any 2019 i que, d’aquesta manera i un cop acabada l’actual legislatura, tanca una etapa personal en l’àmbit de la política local que va iniciar ara fa gairebé tres dècades. Tost, que va arribar a l’alcaldia de Riudecanyes al juny de 1995, ha guanyat per majoria absoluta les sis últimes eleccions municipals.

Ahir dilluns 22 d’octubre al migdia al Palau Municipal, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presidenta d’UNICEF Catalunya, Anna Folch, han signat el document d’adhesió de Reus com a municipi aliat del ‘Programa ciutats amigues de la infància’, un pas previ al reconeixement com a ciutat Amiga de la Infància. L’objectiu és reforçar les polítiques adreçades de manera específica a la població entre 0 i 18 anys que es fan a la ciutat.

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha engegat la tercera edició aquest passat cap de setmana. El certamen, gratuït i obert a tothom, ha rebut enguany 1.104 curtmetratges de diferents països del món, dels quals se n’han seleccionat 38.

El Consorci del Teatre Fortuny ha destinat un pressupost de 40.959 euros en la substitució d’una part de l’aparell de climatització del teatre, instal·lat fa 30 anys coincidint amb les obres que es van dur a terme de reforma i rehabilitació de l’espai escènic reusenc.

PUBLICITAT