#BaixCampInfo: Jordi Just nou president de la Cambra de Comerç de Reus

 

El nou president de la Cambra de Comerç de Reus, per als pròxims tres anys, Jordi Just ha defensat que ‘demanarem als consells comarcals poder fer delegació de la pròpia cambra perquè l’empresariat estigui més a prop. Per la seva banda, la nova vicepresidenta, Àgata Girbes, ha assegurat que ‘hem d’esperar que es desprengui la unió d’aquests dos equips i que segueixi havent-hi una harmonia per buscar el millor pel territori i les empreses’.

Paral·lelament, la secretària general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip, ha destacat que ‘cal resoldre quin paper han de tenir les Cambres d’aquest país dins de l’entramat empresarial’.

Un jove ha mort ahir al matí en un accident elèctric a la Selva del Camp. Els fets haurien succeït al voltant de les vuit del matí en una zona rústega al límit del nucli del municipi, a uns metres de la zona educativa de l’escola Abel Ferrater i de l’IES Joan Puig i Ferrater. Ens amplia la informació Antonio Mellado, des de Ràdio La Selva.

Gairebé 1.900 tiquets de consumicions als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és el total de tiquets que han participat en els tres sortejos organitzats per la Regidoria de Turisme, dins de la campanya promocional Menja i guanya! 2019.

El passat dilluns l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va obrir el termini perquè tots els jugadors que no han percebut els seus sous demandin els seus respectius clubs. El període venç divendres, i es preveu que la totalitat de la plantilla del Reus B Cambrils demandi l’entitat. “Si no demandem el club no percebrem res del que ens deuen”, ha apuntat un dels integrants de l’equip roig-i-negre. Amb les demandes presentades, el CF Reus hauria de fer front als impagaments abans del 30 de juny, si vol evitar que la Real Federación Española de Futbol li suspengui els drets federatius, en el pitjor dels casos. A més, l’entitat reusenca no podria inscriure cap jugador en el curs 2019-2020.

El Festival de les Arts de Reus FAR ja té preparada la nova programació en marxa per a aquest estiu 2019. Enguany se celebrarà la tercera edició d’aquest cicle, amb un creixement maduratiu important i reforçant els seus eixos principals: diversitat de disciplines artístiques, integració social i cultura per a tothom. Primer tot aquest dies s’ha celebrat i és celebrent alguns concerts al Barris.

El FAR continuarà el dia 15 de juny, a la plaça de la Llibertat, amb un concert de gran format i adreçat a tot el públic amb els grups Buhos i Els Catarres. El concert, que tindrà entrada lliure i gratuïta, començarà a les 21:30 h.

Ana Belén
El diumenge 30 de juny, a les 21:00 h, a la plaça d’Anton Borrell hi haurà una actuació extraordinària, també de gran format, amb la reconeguda cantant Ana Belén. Les entrades d’aquest concert es posaran a la venda els propers dies a un preu que oscil·la entre els 45, 35 i 25 euros.

Finalment, hi haurà l’actuació de Beth a l’Institut Pere Mata, els dies 4 de juliol. Les entrades per a aquest concert costaran 25 euros i sortiran a la venda juntament amb les del concert d’Ana Belén.

PUBLICITAT