#BaixCampInfo: Joan Sabaté, creu que seria millor projectar un baixador a l’Aeroport de Reus

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, creu que seria millor projectar un baixador a l’Aeroport de Reus i no una estació intermodal. Segons ha explicat en roda de premsa ahir dilluns, la intermodal “no s’ha descartat”, tot i que ha admès que tampoc hi ha un projecte fet, i ha assegurat que si el territori ho demana de manera consensuada, com està passant, “segurament s’haurà d’atendre” la demanda.

El millor raïm de la varietat ull de llebre va servir per fer una collita sense precedents a les vinyes que envolten el celler experimental Mas dels Frares. Un vi a l’estil ibèric, elaborat amb les tècniques que es creu que s’utilitzaven fa 2.500 anys. És el resultat d’un projecte de col·laboració entre el grup de recerca GRESEPIA, del Departament d’Història i Història de l’Art i la Facultat d’Enologia. Aquesta és la primera prova d’un projecte que tindrà continuïtat i els investigadors implicats ja estan pensant en la propera collita.

Aquest Nadal, el mercat d’artesania Calaix de Sastre, situat al vestíbul del Centre de Lectura de Reus, celebra la seva sisena edició fidels al seu amor per tot allò fet a mà, fent èmfasi en la seva promoció i en donar el valor que es mereixen els productes creats per les mans i les ments de les artesanes locals. Obrirà les seves portes el proper 21 de desembre, amb horari de 10 a 14 i de 17 a 21, i romandrà obert fins el 5 de gener.

PUBLICITAT