#BaixCampInfo: Exposició sobre el projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina

Les 41 accions de foment i promoció de la salut organitzades des de la Regidoria de Salut durant l’any 2018 han arribat a un total de 15.762 usuaris. Les activitats programades s’han adreçat a tot tipus de públic i s’han distribuït al llarg de tot l’any.

El Premi Joves Agustí Pàmies de les Borges del Camp ja està en marxa. Aquesta serà la 28a edició del premi literari adreçat als estudiants de 6è de primària, ESO i Batxillerat dels centres d’ensenyament del municipi o residents al poble.

L’Ajuntament de Reus ha obert dilluns 18 de febrer una exposició per donar a conèixer al conjunt de la ciutadania el projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina al vestíbul de l’edifici de l’antic hospital. L’exposició consta de diverses maquetes a escala d’alguns dels futurs àmbits del passeig.

Aquest dimarts 19 de febrer, a partir de les 19:00 h, es farà la projecció del Documental del Mes al Centre de la Imatge Mas Iglesias CIMIR. La pel·lícula que es projectarà és “Ouaga Girls. El futur d’Àfrica és de les dones”, una sorprenent història d’un grup de noies que estudien l’ofici de reparació d’automòbils a Burkina Faso, un país on no és fàcil ni ser dona ni treballadora.

 

PUBLICITAT