#BaixCampInfo: Èxit al primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor

Els dies 9, 10 i 11 de Novembre s’ha dut a terme a Fira Reus, la primera de fira de videojocs i oci digital que s’ha fet a la ciutat de Reus. L’esdeveniment, ha comptat amb diferents zones de videojocs, simuladors, realitat virtual, Pc Gaming, Dance, Arcade, Indie… i diferents tornejos dels videojocs que estan més de moda: League of Legends, Fifa19, COD Black Ops IIII, Fortnite, F1 entre altres i Concurs Cosplay.

A la zona d’expositors, BEEPBOX ha ofert una gran varietat de productes gaming i expositors INDIE (desarrolladors de videojocs) que han col.laborat a la fira amb la presentació dels seus projectes i xerrades formatives impartides per l’Escola Elisabeth, IMFE Mas Carandell i ENTI (Universitat de Barcelona).

El primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor, i en una primera valoració recollida, ha servit novament per complir les expectatives de l’organització i dels participants. Dijous, divendres i dissabte l’afluència als establiments va ser elevadíssima, amb puntes d’alta ocupació, el que demostra una vegada més la capacitat d’atracció de l’operatiu. El diumenge, a més, l’estiuet de Sant Martí ha permès millorar els registres de l’any passat, i especialment els establiments amb terrassa han registrat una altíssima activitat.

L’Ajuntament de Riudoms i la Parròquia de Sant Jaume Apòstol han acordat organitzar diversos actes populars per a la recollida de recursos econòmics per fer front a les despeses per a la reparació dels danys causats a l’Església de Sant Jaume, declarada recentment Bé Cultural d’Interes Nacional, per la passada tempesta.

PUBLICITAT