#BaixCampInfo: ERC i Junts per Catalunya han arribat a un acord per governar al Consell Comarcal del Baix Camp

ERC i Junts per Catalunya han arribat a un acord per governar al Consell Comarcal del Baix Camp els propers quatre anys. Junts presidirà el Consell el dos primers anys i ERC els dos darrers. L’acord entre ambdues formacions s’ha tancat aquesta setmana i preveu allargar la mà també al PSC, amb qui s’han mantingut converses amb la finalitat d’aconseguir el major consens possible en el govern de l’organisme, segons informa ERC en un comunicat. Les persones escollides per presidir el Consell Comarcal encara no han estat definides ja que abans cal sotmetre a votacions internes les opcions que es contemplin en cada cas. ERC tindrà onze representants al Consell, Junts 10, el PSC 6, Ciutadans 2 , la CUP 2, el PP 1 i Ara 1.

Segueix la ressaca pel seguici de les festes de Sant Joan i és que a Almoster es va destacar la presència de material biodegradable i compostable. Aquesta acció emmarca una iniciativa que es va dur a terme per fomentar el reciclatge i la baixada de plàstics al municipi.

Protecció civil recomana que es facin mesures cautelars i que es prenguin tot tipus de prevencions per tal d’evitar que es produeixin afectacions. Sobretot es demana que s’eviti en qualsevol terme d’abstenir-se d’activitat física en les hores on toca més el sol. L’aire calent que prové de l’Àfrica també provocarà que hi hagi risc d’incendi, a l’àrea del Baix Camp hi haurà un risc moderat d’incendis i per tant, es demana que no es facin cremes o fogures que puguin perjudicar als boscos del Baix Camp.

L’artista Igor Novikov arriba a Mont-Roig del Camp per mostrar la seva exposició “Al voltant de Mont-roig”. El pintor de Kazakhstan ja ha fet arribar la seva col·lecció arreu del món i algunes de les seves obres van lluir al Louvre de París l’any 2018. En aquesta exposició es presentaran obres creades entre el 2012 i el 2018. Els Paisatges i els retrats són la base de l’obra d’un pintor amb 35 anys d’experiència que va iniciar-se al llenç quan va arribar a Espanya amb 50 anys.

13 h: Jardí de la Casa Rull – Concert vermut amb ‘La típica’, la banda de la festa major de Vilafranca.

18 h: Pels carrers del centre – Cercavila del Seguici petit.
18.30 h: Casa Rull – Penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí.
19 h: Plaça Prim – Sardanes.
19 h: Centre de Lectura – Club de lectura.
19.30 h: Plaça Sant Miquel – Ball de dames i vells.
21 h: Jardí de la Casa Rull – Varietes de Sant Pericu.
21.30 h: El Pallol – Sopar de bou i arròs.
23 h: Fossar Vell – Tomet de Sant Ganxet.

PUBLICITAT