#BaixCampInfo: Els treballadors del CF Reus han dit prou

El Servei d’Atenció i Informació al Contribuent de l’Ajuntament de Reus ha implantat aquesta setmana la sol·licitud de cita prèvia com a requisit indispensable perquè la ciutadania pugui ser atesa al servei municipal. L’objectiu és millorar l’atenció a la ciutadania garantint una hora prefixada d’atenció, així com limitar el temps d’espera a un màxim de 15 minuts.

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Riudoms una subvenció nominativa per a l’execució del projecte de rehabilitació de l’edifici de “Les Monges”, situat a la plaça de la Mare Cèlia. La rehabilitació de l’edifici de “les Monges” rebrà 150.000€ de subvenció

Botarell ha adquirit dues bateries de quatre contenidors amb la finalitat d’estendre el reciclatge a tots els àmbits públics, per conscienciar de la importància de la gestió de la brossa.

Tots els empleats i treballadors del CF Reus Deportiu han denunciat aquest matí l’entitat roig-i-negra pels impagaments acumulats des de principis de temporada. Veient que els nous propietaris tampoc han donat cap pas endavant per posar al dia els salaris que es deuen, els treballadors han dit prou i han decidit denunciar.

Aquest mateix dimecres l’advocat ha presentat la demanda col·lectiva dels gairebé 60 treballadors al Jutjat Social de Reus. Aquesta llista d’empleats inclou el cos tècnic, els empleats de les oficines, els de la direcció esportiva, els treballadors de la botiga i els staff i ajudants de tots els equips del club, inclòs el futbol base.

PUBLICITAT