#BaixCampInfo: Els preus van pujar vuit dècimes a l’octubre

Els preus van pujar vuit dècimes a l’octubre a Tarragona en relació amb al setembre i van estancar la inflació anual en el 2,6%, la mateixa taxa que els últims quatre mesos, des del juliol, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

L’Ajuntament de Reus, dins l’estratègia Reus Smart City, ha convertit la plaça de l’Estació en una zona Smart, amb la posada en funcionament de diferents serveis avançats: una nova estació de recàrrega per a vehicles elèctrics, integrada a la xarxa que gestiona Reus Mobilitat i Serveis; cobertura de la xarxa municipal Reus WiFi; i un banc intel·ligent per a la recàrrega de dispositius mòbils, alimentat amb mòduls fotovoltàics.

El programa Llambordes 2018 d’art urbà jove, impulsat pel departament de Joventut, ha culminat la quarta acció col·lectiva al carrer d’aquest any, consistent en un total de 25 intervencions artístiques a càrrec de 24 creadors de Reus, el Camp de Tarragona, Barcelona i Berlín. En l’acció d’aquesta tardor els artistes realitzen les seves creacions a l’espai exterior de diferents quadres elèctrics d’arreu de la ciutat, en què només poden utilitzar els colors blau, vermell i blanc.

El Gaudí Centre torna a lluir després que s’hagi instal·lat una nova il·luminació a la façana, incorporant el nou sistema d’enllumenat led, i renovant la instal·lació original que tenia l’edifici des que es va obrir al públic l’any 2007. La façana del Gaudí Centre guanyarà en qualitat d’il·luminació, oferint una gamma cromàtica amplíssima de possibilitats infinites, tan a nivell de colors, com d’intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

 

PUBLICITAT