#BaixCampInfo: Els Mossos d’Esquadra han detingut a Reus una dona de 40 anys

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Reus una dona de 40 anys, nacionalitat romanesa i veïna de la ciutat com a presumpta autora d’onze delictes de furt i estafa. Segons un comunicat de la policia catalana difós el diumenge, la dona robava joies als domicilis on treballava d’assistenta i posteriorment les substituïa per bijuteria per no aixecar sospites.

Les instal·lacions de firaReus han acollit durant aquest cap de setmana la fira de robòtica educativa, CATBOT, que tancava portes el diumenge. La primera edició d’aquest esdeveniment, organitzat conjuntament per firaReus amb Dynamind-Ments Dinàmiques, ha rebut una molt bona acollida per part del públic, que ha pogut apropar-se de forma lúdica al món de la robòtica i la programació.

El Cor Ràdio Ciutat de Tarragona s’ha estrenat oficialment el diumenge al migdia al Teatret del Serrallo. L’associació coral d’aquesta casa ha ofert un concert de presentació en el qual han cantat cançons del seu repertori habitual, com ara versions d’Elvis Presley o de la banda sonora de pel·lícules com Los Chicos del Coro i el Rei Lleó. També s’ha comptat amb la presència del cor convidat “En Clau a la Veu”.

El Reus ha empatat davant un Girona que ha sabut aguantar la pressió dels roig-i-negres. Els 5 gols a 5 al camp dels gironins ha impedit als del Baix Camp retrobar-se amb la victòria, i ja fa tres partits que no guanyen.

PUBLICITAT