#BaixCampInfo: Els més matiners, Cambrils ha anunciat el nou pacte de govern d’aquest mandat

Cambrils ha anunciat el nou pacte de govern d’aquest mandat, en un dels acords més matiners postelectorals. ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà governaran el municipi durant els pròxims quatre anys. L’acord exclou un dels socis de govern de l’anterior legislatura, el PSC. L’alcaldessa republicana, Camí Mendoza, que repeteix en el càrrec, ha reconegut que la situació política que viu el país ha condicionat aquest canvi de peça en el tripartit. Les tres formacions sumen majoria absoluta, amb 12 dels 21 regidors que conformen el consistori cambrilenc.

Un total de 25 destinacions d’arreu de Catalunya i 120 empreses participaran el cap de setmana del 7 al 9 de juny a una nova edició de la campanya ‘Catalunya, Hola família!”, dissenyada per promocionar el turisme familiar. Els establiments oferiran dues nits al preu d’una i han programat unes 200 activitats pensades per a famílies amb nens, que seran gratuïtes o amb descomptes de fins al 50%. Les destinacions participants estan certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) amb les marques ‘Platja en Família’ amb Cambrils inclòs i ‘Natura i Muntanya en Família’ entre elles les Muntanyes de Prades.

L’any passat, en la primera edició de la iniciativa, van participar 12.000 nens i nenes i les seves famílies. En la iniciativa també hi participen sis instal·lacions certificades amb la marca ‘Equipament familiar’ entre elles el Gaud Centre de Reus.

Tota la informació sobre el programa de promoció de turisme familiar es pot trobar al web Catalunya.com.

L’Ajuntament de Reus ha obert concurs públic per adjudicar el contracte de subministrament de 75 emissores de ràdio portàtils, amb tecnologia més robusta i segura, i integrada a la xarxa de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya (Rescat). Amb els nous terminals, la Guàrdia Urbana podrà completar la dotació d’un terminal portàtil a cada un dels agents de la plantilla del cos de seguretat. El contracte surt a licitació amb un pressupost de 51.478,94 euros (IVA inclòs).

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus des del juny de 2006 fins fa unes setmanes, Isaac Sanromà, serà l’encarregat de llegir el pregó de la Festa Major de Sant Pere d’enguany, en un acte que es al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus el dilluns, 24 de juny, a les 20:00h. El pregoner encendrà tot seguit la primera tronada de la Festa Major.

 

 

 

PUBLICITAT