#BaixCampInfo: Els candidats de la CUP i Ara Reus s’enfronten als jutjats

Els caps de llista de la CUP, Marta Llorens, i d’Ara Reus, Daniel Rubio, s’han vist les cares ahir dimarts als jutjats pel polèmic contracte de la brossa. Rubio, que va querellar-se contra Llorens per injúries i calúmnies, ha afirmat que s’ha vist abocat a “demanar auxili” en sentir-se “atacat” i que no tindrà “ni una coma de tolerància contra aquells que volen atemptar contra la meva dignitat i honorabilitat”. Per la seva banda, Llorens s’ha aferrat a la llibertat d’expressió en la seva declaració davant del titular del Jutjat d’Instrucció número 4 que porta el cas. El candidat d’Ara Reus demana 15.000 euros com a mesura cautelar i, des de la CUP, que s’arxivi la causa.

Mor Joan Marsal Huguet, propietari de la Cristalleria Marsal de Reus. L’acte de comiat serà avui, 22 de maig, a la Prioral de Sant Pere a les 12.00 hores. Marsal era molt conegut dins el teixit comercial i social de la capital del Baix Camp ja que era el propietari de la coneguda Cristalleria Marsal del carrer Jesús i estava molt vinculat a la Congregació de la Sang. A més, també es va implicar en altres entitats de la ciutat, com ara, El Círcol, el Centre de Lectura i el Centre d’Amics de Reus.

El Club Patí Riudoms s’ha guanyat l’ascens a 1a divisió catalana d’hoquei patins després de derrotar l’Alpicat aquest cap de setmana. Els riudomencs han disputat una lliga molt ajustada però finalment han aconseguit pujar de categoria en l’últim partit de la competició.

L’encara propietari del CF Reus ha trencat el seu silenci a través d’un comunicat. Cal recordar que el club actualment es troba sota la gestió dels administradors concursals i en concurs de creditors. Llegiu el comunicat i si l’enteneu millor, nosaltres no hem pogut del tot.

comunicat_Onolfo

En el comunicat Onolfo mostra el seu agraïment a jugadors i aficionats, apunta projectes de futur com ara un complex esportiu amb un hotel i anuncia que Adrià Arjona ha arribat al Toronto FC com a part d’una estratègia d’intercanvi de jugadors que es pot ampliar amb més jugadors convidats a participar-hi.

Fins al 9 de juny, podeu gaudir de les XX Jornades de la tonyina a l’Hospitalet de l’Infant. La Tonyinada 2019, que s’ha celebrat aquest diumenge passat, 19 de maig, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, ha finalitzat amb un balanç de 2.100 tapes servides. Aquest és el nombre total de “tonyi-tapes”, és a dir, de tapes elaborades amb la tonyina com a ingredient principal, que han consumit els assistents a aquesta diada gastronòmica, amb què s’han inaugurat oficialment les XX Jornades de la tonyina, organitzades per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT