#BaixCampInfo: El Trapezi tanca amb 90.000 espectadors

El Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, ha tancat aquest diumenge la 23a edició amb uns 90.000 espectadors i amb molts dels espectacles de sala amb les entrades exhaurides. Tot i que divendres la pluja va obligar a suspendre tres funcions, els organitzadors han destacat l’èxit del Cabaret, de l’espectacle Fidelis Fortibus de la companyia Circus Ronaldo “per la seva humanitat” i també de les dues coproduccions estrenades. En aquest sentit, el certamen referma l’aposta per esdevenir un referent en la producció de propostes circ i en consolidar-se com a punt de trobada pels professionals del sector.

Escoltem a Leandre Mendoza. director artistic del Trapezi.

Enguany, el Trapezi ha comptat amb la participació de 35 companyies i amb més d’un centenar d’artistes nacionals i internacionals.

Onze establiments gastronòmics de la ciutat han presentat aquest diumenge, al Cafè Restaurant Absis de Reus, la nova ruta de tapes Repintxus, la qual es durà a terme el 16 al 26 de maig. Els establiments promotors del projecte són The Green Dog Café, Tastum, Koop Too, Fes un mos, Yogurlandia, l’Absis, No diguis blat!, Tempus Cofee, Genial Dream Cuisine, Il Cuore i Corner Sushi By Sora. La iniciativa ha sorgit arran el desig d’aquests negocis, ubicats en la seva majoria a la plaça del Castell, El Pallol i la zona del complex comercial Carrefour, de voler crear un projecte engrescador, que dinamitzi la ciutat en el vessant gastronòmic i esperem que amb vocació de continuïtat.

El Reus B Cambrils perd la imbatibilitat a l’Estadi Municipal amb una derrota amarga per 0 gols a 2 davant el Sants. El filial s’acomiada de l’afició després d’una temporada convulsa el qual, els impagaments no han estat suficients per destacar les grans xifres.

 

PUBLICITAT